Cum să scapi de mucegai fără ajutorul chimicalelor

Mucegaiul este de fapt o ciuperca ce poate aparea in locurile umede si intunecate din casa ta, fiind de foarte multe ori extrem de dificil de inlaturat. Sunt sigur ca foarte multi va confruntati cu aceste probleme si de cele mai multe ori apelati la solutii chimice, destul de periculoase, solutii care pe langa faptul ca va vor face rau sanatatii, nici nu vor rezolva problema.

In cazul care vreti sa scapati definitiv de mucegai si nu mai vreti sa utilizati produse chimice, va invit sa descoperiti mai jos cea mai eficienta metoda naturala de indepartare a mucegaiului!

Veti avea nevoie de:

  • – 100 de ml de otet de mere
  • – 100 de ml de apa
  • – 10 ml de apa oxigenata
  • – Zeama de la o lamaie
  • – 2 linguri de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amestecati toate incredientele intr-un vas, api adaugati-le intr-un recipient de pulverizat.

Inainte de a incepe procedura, aveti grija sa deschideti gemurile, asta pentru a circula aerul.

Pentru a scapa de mucegai, nu trebuie decat sa pulveriszati din abundenta acest amestec peste zonele cuprinse de mucegai. Lasati sa actioneze aproximativ 3-4 ore, dupa care, cu ajutorul unei carpe, puteti freca pentru a indeparta mucegaiul.

Procedand in acest mod, va asigur ca veti scapa de mucegai de la prima aplicare!

Aceasta metoda de inlaturare a mucegaiului va va ajuta sa aveti o casa curata, cu putin efort, si cu putini bani. In comparatie cu produsele chimice disponibile pe piata, solutia naturala prezentata mai sus are avantajul de a nu contine chimicale cu care organismul sa intre in contact, intr-un fel sau altul.

Nu mai stati pe ganduri si incercati sa optati pentru solutii naturale de curatare si indepartare definitiva a mucegaiului si astfel vei avea grija de sanatatea ta si a copilului tau!

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!