A vrut să-și păcălească iubitul dar în final nu știa ce să facă de rușine. Uite care este istoria acestei tinere!

Este vorba despre o tânără care a vrut să-și încerce iubitul, păcălindu-l însă toată povestea și planul ei a luat o întorsătură foarte neașteptată și în final aceasta nu știa unde să se ascundă de rușine în fața prietenului său.

Totul a început de la ideea de surprindere și pentru că pasiunea dintre cei doi nu mai avea aceeași intensitate cum era atunci când abia își începeau frumoasa relație, fata a decis să lase în casă un bilețel în care îi spune iubitului că nu mai poate continua relația lor.

Aceasta i-a pus biletul chiar pe birou și apoi a decis să se ascundă chiar sub patul lor, ca să-i vadă reacția. În momentul în care a venit prietenul ei acasă și a citit scrisoarea, tânăra a rămas fără cuvinte.

Băiatul a citit, apoi a dat un apel unei femei, căreia îi spunea cât este de fericit pentru că ea singură a plecat.

Deasemenea, îi spunea că de azi nu trebuie să-și mai ascundă relația pentru că, cel mai probabil, fosta sa iubită deja aflase cât de mult acesta a înșelat-o și a decis singură să stopeze relația lor.

A pus scrisoarea pe masă și a plecat spre amantă. Fata a ieșit de sub pat și era extrem de tristă și enervată pe iubitul său, pentru că era doar o farsă și nu-și putea imagina un astfel de final.

Peste câteva clipe, a observat o nouă scrisoare, în care iubitul îi scria cât de mult o iubește și să data viitoare când își va dori să facă o farsă, să atragă mai multă atenție la picioarele care se vedeau de sub pat și că în câteva clipe va reveni acasă.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!