Visele prevestitoare ale actriței Draga Olteanu Matei: “Eram un copil în brațele lui Iisus. Am văzut o ușă care era deschisă, la intrare acesta mi-a zis…”

Despre aceste vise pe care le are actrița, aceasta a vorbit chiar la emisiunea difuzată la Antena 3, „Voi cu Voicu”, acolo unde a vorbit și despre informațiile pe care le oferă aceste vise, care i-au folosit femeii de-a lungul multor ani.

Atunci când plecase Ștefan Bănică pentru a juca tocmai în Israel, femeia a avut un vis mai straniu. Ștefan Bănică s-a descurcat de minune, iar când era timpul să se întoarcă acasă, i-au spus că îl vor înapoi împreună cu o echipă mai mare.

Draga Olteanu Matei susține că a visat că se afla singură în Sahara chiar înainte de a afla marea noutate, cea că va pleca și ea cu trupa lui Ștefan Bănică!

După părerea actriței, nu ai cum să visezi lucruri sau locuri în care nu ai fost niciodată.

Cândva îl visase și pe Iisus, care mergea cu ea în brațe, avea pletele lungi pe care cu toții le cunoaștem și femeia era îmbrăcată într-o cămașă confecționată din in.

Erau înconjurați numai de nisip, iar când au ajuns la mijlocul pustiului au observat o scară sub formă de spirală care au urcat-o și care ducea exact spre cer! Acolo ajunsă, actrița a coborât din brațele lui Iisus și a observat o ușă.

În câteva clipe, ușa s-a deschis, a intrat Iisus și apoi i-a spus că femeia nu va intra acum, deoarece trebuie să mai rămână acolo unde se află acum! În următoarea zi, Draga Olteanu Matei a fost contactată de către Coca Alexandru care i-a și spus despre distribuirea sa.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!