VIDEO! TOȚI vecinii l-au crezut NEBUN, dar e singurul care a reușit să-și salveze casa în fața inundațiilor catastrofale!

Este vorba despre Randy Wagner, un bărbat originar din Texas a cărui istorie este extrem de asemănătoare cu una pe care o știm cu toții, care se regăsește în Biblie și este despre Noe.

Absolut toți vecinii au crezut că Randy este nebun și că nu își dă seama ce face, până în clipa în care, o dată cu venirea unui uragan imens, în regiunea respectivă a început o ploaie cu viteză mare și foarte abundentă.

Randy este omul care a devenit foarte celebru după uraganul Harvey, pentru că acesta a investit mai mult de 9 mii de dolari pentru a-și proteja casa și pentru care a fost nevoit să facă drumuri multe între Louisiana și Texas.

Metoda sa inedită a fost revoluționară, omul fiind inspirat din mai multe căi, iar în final a reușit să-și protejeze propria locuință de ploile extraordinare care au dat peste regiunea în care trăiește.

Acesta și-a construit un baraj destul de înalt, care avea în jur de 0,8 metri și datorită căruia a rămas cu locuința nevătămată, comparativ cu persoanele care locuiau pe alături.

Vecinii lui au fost nevoiți să lase totul și casa pentru a se muta în alte regiuni din cauza uraganului Harvey.

Randy Wagner spune că este fericit că a reușit să scape de această nenorocire și pentru că a fost posibil să le demonstreze tuturor că munca și banii investiți nu au fost cheltuiți în vânt.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!