Viața Ramonei Gabor – atunci și acum. De la vânzătoare modestă de shaorma până la o viață luxoasă în Dubai.

Acum câțiva ani Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, ducea o viață anevoioasă fiind nevoită să spele vase prin restaurante sau să vândă shaorma pentru a duce un trai cât de cât normal. Dar ce s-a înâmplat între timp, încât acum tânăra duce o viață regală în Dubai?

Principala sursă de existență și care îi și aduce mulți bani este modeling-ul, dar și afacerea sa proprie cu haine. Astfel, Ramona are resurse să-și îndeplinească orice îi dorește inima.

Ea locuiește în cea mai scumpă și cea mai bună zonă a Dubaiului, într-un apartament luxos. Garderoba tinerei este plină doar de haine și bijuterii a celor mai renumiți designeri din lume, care costă mii de euro. Oricând dorește pleacă în călătorii, deși deja a reușit să vadă toată lumea, pentru ea descoperirea lucrurilor noi este o plăcere.

Chiar dacă astăzi, tânăra mănâncă în cele mai scumpe restaurante, îmbracă cele mai stilate haine și conduce cele mai luxoase automobile, cu 5 ani în urmă viața nu era chiar atât de bună cu ea.

Pe atunci Ramona spăla vase și vindea shaorma în cadrul reality show-lui televizat „Săracii copii bogați” unde ea și încă patru tinere au fost provocate să trăiască în condiții grele cu o sumă minimă de bani pentru întreținere.

La fel tinerele au trecut la munca de jos și, deși Ramona era un model bine cotat în România, ea nu s-a dat în lături de la muncile grele, aceasta a susținut că a muncit pentru că avea nevoie de chestiuni de igienă personală, dar și pentru că a avut intenția să ajute un caz umanitar.

În ciuda faptului că acum are doar 27 de ani, Ramona se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă toate, modelul a reușit să strângă o sumă imensă de bani în ciuda cheltuielilor, astfel internauții o consideră deja o femeie înstărită.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!