Vezi aici de ce a murit artista noastră îndrăgită Stela Popescu.

Stela Popescu, actrița îndrăgită de toți, peste o lună trebuia să împlinească 82 de ani dar a plecat dintre noi joi, a fost găsită la ea acasă. Ea suferea de diabet.

A avut un stop cardiorespirator, fiica sa a chemat ambulanța dar deja era târziu. Înmormântarea v-a fi duminică la Cernica.

Ea a iubit cu adevărat ceia ce făcea și astfel câștiga și bani din asta. Scopul ei nu au fost banii nici mașinile scumpe, se bucură de aceia că a reușit în această profesie.

Stela Popescu s-a născut la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia, la 21 de cembrie 1935.  Își aduce aminte despre momentul când armata rusă a invadat Basarabia, tatăl ei a fost deportat în Siberia iar mama cu fiica s-au refugiat în România la Brașov.

Mama ei a sprijinit-o mult dar nu o considera cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Când i-a spus că atunci când intră în scenă răsare soarele, a fost cel mai frumos compliment din partea mamei.

Actrița a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican dar cu părere de rău a divorțat peste opt ani. După, s-a căsătorit cu Puiu Mihai, desprecare a spus că au fost două suflete foarte apropiate. Atunci ea a simțit că dragostea este adevărată și foarte frumoasă dacă ai cu cine să o împărtășești.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!