Valoarea pensiei primită de MIRABELA DAUER: “Cel mai probabil este suma pe care am meritat-o, de asta și primesc atât”!

Cântăreața Mirabela Dauer este acum o femeie trecută de vârsta de pensionare, iar în unul din interviurile pe care le-a acordat, femeia a povestit tuturor care este valoarea pensiei de care beneficiază la moment.

În ciuda faptului că are o pensie mică, care nu este nici pe departe suma la care se așteaptă toți admiratorii cântăreței, Mirabela nu are nimic împotrivă și acceptă acest fapt.

Cântăreața a mărturisit că primește 760 RON lunar din partea statului sub formă de pensie, iar acest lucru este greu de înțeles, însă ea nu se plânge.

Aceasta spune că ar fi păcat să te plângi în cazul în care primești o astfel de sumă, pe când alți bătrâni care sunt din sate primesc sume de 100 RON pe lună. Este foarte trist, dar e adevărat.

Atunci când a fost întrebată despre pensia ei, Mirabela Dauer a spus că probabil este suma pe care a meritat-o și din acest motiv primește la moment atât. Pentru a reuși să supraviețuiască, cântăreața merge la muncă în continuare.

Aceasta nu se plânge și nici nu are de gând să o facă vreodată. Mirabela spune că își iubește extrem de mult țara și acceptă realitatea așa cum este, bună sau rea.

Face spectacole, concerte și încearcă să-și adune bani pentru o viață normală și pentru vremurile în care nu va mai putea munci.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!