În urma ultimelor știri despre căsătoria lui Cornel și a Vivianei, acesta declară: “Aș putea să zic faptul că…”

După ce a decedat Ileana Ciuculete, au apărut tot mai multe zvonuri despre relația foarte apropiată dintre șefa lui Cornel, Viviana și acesta. Mulți spuneau că aceștia doi au format un cuplu.

Cu câteva zile în urmă au început să apară știri despre căsătoria celor doi, însă acest lucru nu a fost confirmat de către Cornel și Viviana.

Cornel Galeș a dat un interviu în care a declarat că nu merge vorba de nici o căsătorie dintre el și Viviana și că aceste zvonuri apărute recent îl dezamăgesc extrem de mult.

Cornel a arătat și verigheta din căsătoria sa cu Ileana, pe care o poartă mereu până în ziua de astăzi. Este foarte surprins de presa românească, care afirmă zeci de știri despre vedete, fără a avea un temei adevărat.

Acesta zice că a fost plecat într-o croazieră, iar la revenire a fost întrebat de către mulți oameni dacă s-a căsătorit. Se aștepta să apară și vreo știre despre copii săi cu Viviana din partea presei.

Despre Viviana a spus că este doar un om foarte apropiat, care i-a dat o mână de ajutor chiar în timpul în care avea cea mai mare nevoie de ea și aceasta l-a angajat atunci când era acuzat de mulți că nu mai aduce bani.

Deasemenea, Cornel a declarat că ar putea zice chiar acum, la ora actuală, că nu este angajat în nici o căsătorie!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!