Unic în Europa. Primul sat plutitor din Romania. Cazarea cotă 250 lei/noapte și turiștii pot savura prima stațiune exotică de acest fel pe Dunăre

Satul plutitor cu stațiune exotică s-a construit în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin.

La dispoziția vizitatorilor care vor să se relaxeze sunt puse 15 căsuțe suspendate deasupra Dunării, care oferă un peisaj de vis.

Căsuțele sunt construite la 25-30 metri de mal și au din față vedere spre Dunăre, iar din spate se poate vedea pădurea tânără din Serbia. Diminețile sunt apogeul plăcerilor în natură, turiștii find treziți de zgomotul păsărilor care zboară deasupra Dunării și de gălăgia broaștelor.

În cadrul proiectului european ”Dreptul al Dunăre” care a finanțat cheltuielile bazei de odihnă, urmează a fi construite încă 15 astfel de bungalouri plutitoare, care vor forma împreună două insule, Egreta și Pelicanul. Astfel se vor realiza două complexe de case lacustre în oglindă, în mijlocul cărora vor exista două piscine și un restaurant.

Casele lacustre pot caza două persoane adulte și doi copii, fiecare casă având o terasă de 16 metri pătrați pentru odihnă și pescuit.

Fiecare bungalou mai dispune de: o sufragerie dotată cu colțar extensibil, un dormitor la etaj, televiziune prin cablu, wifi, dulap, masă, climă, baie, terasă cu măsuță și două șezlonguri, recepție, terasă comună cu două piscine, un restaurant, parcare pentru 19 mașini.

Totodată, în satul de pe Clisura Dunării vor exista și alei de promenadă, un port turistic, un punct de belvedere și o pistă de biciclete.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!