Un tânăr, care voia să se angajeze la o firmă foarte mare, a fost trimis de director acasă ca să-l spele pe mâini pe tatăl său! Vezi ce a urmat!

Un tânăr, care voia să se angajeze la o firmă mare, a avut parte de o adevărată lecție de viață. După un prim interviu cu directorul, acesta a avut parte de o cerere ciudată.

Directorul l-a întrebat dacă a avut vreodată bursă, dar băiatul a spus că toate studiile i-au fost plătite de tatăl lui,  fierar de meserie.

După această destăinuire, directorul l-a rugat să-i arate mâinile.

Văzând că sunt foarte îngrijite, angajatorul l-a întrebat dacă l-a ajutat vreodată pe tatăl său, iar băiatul i-a răspuns că tatăl nu i-a cerut asta, ci i-a spus să-și vadă de studii.

După, a urmat o cerere și mai ciudată.

Directorul i-a spus să meargă acasă și să-i spele mâinile tatălui său, iar a doua zi să revină.

Tânărul a urmat cerința. În timp ce spăla mâinile tatălui său, băiatul a observat bătăturile și cicatricile de pe acestea, dându-și seama de prețul plătit pentru educația lui.

A doua zi, tânărul a revenit la interviu cu lacrimi. Acesta i-a spus directorului că și-a dat seama de sacrificiile părinților și că fără ei nu ar fi ajuns la acest job.

Directorul i-a zis că e omul potrivit pentru acest post, deoarece dorea să angajeze omul care apreciază ajutorul altora și pentru care banii nu sunt dorința supremă.

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!