UIMITOR: Un singur EXERCIȚIU, mai multe BENEFICII. Află ce trebuie să faci pentru o inimă liniștită, un somn perfect și imunitate!

Emoțiile puternice dezechilibrează bătăile inimii și respirației, însă acestea pot fi controlate cu ajutorul unui exercițiu simplu, practicat cu regularitate.

Pentru un control emoțional perfect, trebuie inițial să vă așezați jos cu spatele drept, într-un loc liniștit. Odată cu practicarea acestuia, puteți sta și în picioare, în orice loc.

Exercițiul se desfășoară în modul următor: inspirați lent și profund timp de 5 secunde, iar apoi expirați lent și profund timp de cinci secunde, fără pauze. Timp de 60 de secunde, se fac 6 respirații, repetate de 5 ori.

Pentru a obține un rezultat eficient împotriva stresului, exercițiul trebuie să dureze în total 5 minute și să fie repetat de 3 ori pe zi.

Efectul exercițiilor este un autocontrol emoțional perfect, somn bun, mai puține emoții negative, lipsa stresului și stării de anxietate.

Exercițiul este cunoscut sub numele de coerență cardiacă și a fost popularizat în Europa de către celebrul și regretatul medic David Servan Schreiber. Tehnica presupune armonizarea ritmului cardiac cu cel al respirației, iar efectele sunt uimitoare.

Pe termen lung, acesta are ca efect întărirea sistemului imunitar. Practicarea regulată a exercițiului mai aduce beneficii ca scăderea presiunii arteriale și ameliorare percepțiilor cognitive.

Astfel, emoțiile negative ca frica, furia, stresul, vor putea fi controlate mai ușor.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!