Un pahar în fiecare dimineață te scapă de kilogramele în plus! Nu face ABUZ de acest remediu!

Trebuie neapărat să încerci această metodă de slăbire pentru că are zeci de beneficii! Este vorba despre un mic dejun care îți va da o senzație de sațietate și este foarte gustos!

Pe lângă toate, nu va trebui să te cheltui prea mult pentru procurarea produselor necesare și este extrem de bun în lupta cu grăsimea, cea care ne dă bătăi de cap tuturor femeilor!

Va trebui să ai următoarele ingrediente:

– două linguri mari de semințe de in;

– un pahar și jumate de kefir;

– cinci prune uscate;

– două linguri mari de fulgi de ovăz;

– 20 de grame de cacao praf.

Nu uita o regulă pe care trebuie să o respecți numaidecât: acest mic dejun trebuie pregătit înainte de a merge la somn, iar dimineața va fi numai bun pentru a fi consumat!

Vei începe cu prunele! Acestea trebuie puse într-un vas, peste care se adaugă jumătate de pahar de apă fierbinte. Timp de 15 minute le lași pentru a se hidrata. În acest timp vei lua un alt vas mic și vei mixa cacao și semințele de in, pe care ar fi bine să le mărunțești înainte de a le consuma.

Pune toată cantitatea de chefir în vasul cu cacao și semințe. Prunele se mărunțesc și să adaugă tot în același vas. Tot acest amestec se lasă pe timp de noapte la un loc răcoros! Este o metodă foarte bună și gustoasă care îți aduce și fericirea kilogramelor slăbite!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!