Un irlandez împreună cu soția lui a stat timp de o lună în Romania. El a trimis o scrisoare publică la un cotidian local. Povestea a devenit virală pe internet.

Un irlandez a fost în România cu soția sa și a rămas surprins plăcut de ce a văzut aici. Scrisoare a fost publicată pe un ziar local.

John Mullins a declarat că în România s-a simțit mai bine ca la paris. În urma celor patru săptămâni petrecute în Transilvania au rămas impresionați de ospitalitatea românilor.

În Brașov au mâncat într-un restaurant italian au rămas cu cea mai bună impresie despre mâncarea de aici.

Meniul a fost foarte ieftin și chelnerii foarte politicoși și pe străzile României nu este nevoie de militari pentru că nu sunt extremiști.

A mai povestit cum românii i-au venit în ajutor la o nevoie. În timp ce se deplasau prin Zărnești, mașina lor  s-a defectat și trei persoane care lucrau la săparea unui șanț a venit și i-a ajutat. Unul dintre ei era mecanic, iar pentru că nu aveam roata de rezervă ne-a ajutat să ajungem la prima vulcanizare.

Bunătatea pe care ne-au arătat-o acești oameni a făcut ca aceasta să fie cea mai frumoasă experiență a noastră din România.

La un hotel am primit un ajutor cum nu am primit nicăieri în altă parte, Alex, omul de la recepție s-a uitat pe internet și le-a rezolvat problema.

Datorită acestei experiențe frumoase, John Mullins a recomandat țara noastră pentru toți care ar vrea să facă o excursie.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!