Un ingredient simplu pe care-l ai în frigiderul tău te poate ajuta să-ți crești părul! Aplică-l O DATĂ LA 7 ZILE și PĂRUL tău va crește extraordinar!

Cele mai multe remedii care vă pot oferi o strălucire părului dumneavoastră, în același timp au un efect negativ asupra sănătății acestuia. Alte metode care vă ajută să vă creșteți rapid podoaba capilară pot să conțină chimicale.

Noi am găsit o metodă absolut naturală care vă ajută la creșterea părului într-un tempou rapid și care, în același timp, oferă părului posibilitatea de a absorbi toate ingredientele pozitive din conținutul său.

Iaurtul natural este un remediu excelent pentru podoaba capilară a dumneavoastră! Acizii grași, care intră în consistența acestuia și vitaminele sale vă pot ajuta în creșterea părului!

Deasemenea, pentru că este plin de vitamine, iaurtul va aduce cu sine și o bucățică de sănătate și strălucire părului!

Vei avea nevoie de:

– 2 linguri mari de iaurt natural;

– un ou.

Vei avea nevoie de un vas mic și comod, pe care-l vei putea lua cu ușurință în baie. În vas vei bate un ou extrem de bine, până obții o masă omogenă și acolo vei adăuga iaurtul deasupra.

Mixează ingredientele și începe să aplici conținutul pe toată suprafața părului tău, începând cu rădăcinile și apoi mișcându-te ușor spre vârfuri. Ține masca aproximativ 20 de minute, iar apoi clătește bine și spală-te în mod obișnuit pe păr.

Dacă veți repeta procedura o dată la 3 zile, după câteva încercări veți putea observa și rezultatul efectiv al acestui remediu natural!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!