Un gastroenterolog nu a rezistat și a spus adevărul: Acesta este tratamentul pentru gastrită.

Gastrita este o boală dobândită într-o perioadă îndelungată de timp, de aceia și tratarea acestei boli necesită o perioadă îndelungată. În special când este vorba de un tratament naturalist provocarea este și mai mare.

Dieta este un remediu natural împotriva acestei boli. Se recomandă de exclus următoarele alimente: Fructele și legumele crude, în special citricele, brânza și laptele (se recomandă iaurtul), se mai exclude carnea roșie și alimentele grase și picante.

Fumatul de asemenea este un factor acut la dezvoltarea gastritei.

Se recomandă ca intervalul dintre mese să fie cât mai mic și în cantități cât mai mici. Dejunul să fie luat cât mai devreme posibil, deoarece perioadele îndelungate de înfometare prezintă un factor de risc pentru acutizare și agravarea gastritei.

Se recomandă de consumat mai multă apă deoarece aceasta reprezintă un lichid pentru curățarea organismului în întregime.

Consumul zilnic de vitamina E (400 mg. zilnic) contribuie la reducerea inflamație din cauza gastritei.

O rețetă specială pentru ameliorare gastritei se poate prepara din semințe de cardamom chimen și scorțișoară luate în cantități egale și se prăjesc pe o tigaie timp de 30 secunde. Se consumă câte 2 lingurițe înainte de fiecare masă.

Stilul de viață are un impact mare asupra digestiei. Exercițiile fizice sunt foarte benefice.

Și unul dintre cei mai importanți factori este stresul, dacă reușești să-l combați, șansele de vindecare cresc cu 75% la orice dietă folosită.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!