Un ficat curat înseamnă sănătate! Vezi o rețetă eficientă pentru curățarea ficatului!

În fiecare zi, prin alimentele pe care le consumăm, aerul pe care îl respirăm, dar și prin produsele pe care le utilizăm, expunem ficatul nostru unor toxine. Acesta lucrează ca un filtru în organism, eliminând toxinele, substanțele infecțioase și impuritățile.

Este foarte important să folosim diferite rețete naturiste pentru curățirea și “spălarea” ficatului, pentru ca acesta să-și poată îndeplini toate funcțiile în mod corespunzător și eficient.

Pentru ca să asiguri sănătatea ficatului tău, îți propunem o rețetă pe care trebuie să o consumi zilnic!

Ai nevoie de:

  • o lingură de ulei de măsline;
  • o lingură de suc de lămâie.

Aceste 2 ingrediente, trebuie să le amesteci și substanța obținută, trebuie să o consumi zilnic, dimineața, pe nemâncate.

Consumul regulat de ulei de măsline ajută la ameliorarea bolilor cardiovasculare, menține tensiunea și colesterolul la un nivel normal. Uleiul de măsline este un antioxidant puternic, este benefic împotriva inflamațiilor și ajută la întărirea sistemului imunitar.

În același timp, lămâia este bogată în vitamina C și B, calciu, fier, proteine, magneziu și potasiu. Sucul acestui fruct reduce absorbția de zahăr și grăsimi, astfel prevenind suprasolicitarea și încărcarea ficatului.

După ce vei consuma regulat, timp de o lună acest amestec de suc de lămâie și ulei de măsline, primul lucru pe care-l vei observa va fi schimbarea sistemului tău digestiv, care va lucra într-un ritm eficient și perfect. Alte schimbări pe care le vei remarca vor fi întărirea organismului tău față de infecții, vei fi mai energică și mai plină de viață!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!