Un copil de la țară în scaunul cu rotile parcurge zilnic trei kilometri pentru a ajunge la școală. Asta pentru că are o mare dorință de a face carte. Merită tot respectul nostru și distribuit mai departe.

Dragoș are 8 ani, iar de la vârsta de 4 ani a fost diagnosticat cu hidrocefalie și tumoare malignă, medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire. După ce a fost operat de două ori pe creier, copilul a rămas într-un scaun cu rotile. Dar asta nu la oprit ca să învețe la școală. El este un exemplu pentru noi.

Zilnic face câte trei kilometri în drum spre școală cu zâmbetul pe buze. Este greu de crezut.

Mama acestuia s-a chinuit împreună cu el un an de zile până băiatul și-a revenit. Acum se simte mai bine doar că într-un scaun cu rotile.

Dragoș își încurajează familia de fiecare dată când le spune că vrea să facă carte. Cu toate acestea și el visează să se joace și să alerge împreună cu ceilalți copii.

Un alt vis de-al lui este să crească și să ajungă un om mare și s-o ajute pe mama sa. Îi place foarte mult să meargă la școală și să se bucure împreună cu ceilalți copii. Faptul că este într-un scaun cu rotile nu este o barieră pentru el.

Profesoare lui de clasele primare a declarat că este un băiețel foarte isteț și receptiv.

Dragoș urmează să mai aibă o operație și va trebui să stea două luni în spital. Se descurcă foarte greu cu banii. Urmează să facă cheltuieli mari dar cu ajutorul lui Dumnezeu speră că Dragoș v-a putea merge iar.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!