Un bărbat care s-a rătăcit în munți credea că nu mai are nicio șansă să scape! Apoi a văzut o pisică așezată chiar lângă el, iar ce s-a întâmplat mai departe nici lui nu-i vine să creadă!

Un bărbat a fost salvat în mod miraculos de către o pisică ,,eroică”, în timp ce se plimba prin munții Elveției și se rătăcise.

Bărbatul a povestit că în urmă cu ceva vreme, urca Alpii Elvețieni, îndepărtându-se nu prea mult de satul Gimmewald. După puțin timp el și-a dat seama că se rătăcise în pădure.

Când a decis să se întoarcă, și-a dat seama că drumul spre sat fusese blocat din cauza zăpezii, și nu exista o altă cale de a ajunge înapoi.

Fiind cuprins de panică, bărbatul s-a așezat pentru a se odihni și a reflecta. După puțin timp a văzut lângă el o pisică frumoasă.

Pisica îl observase și s-a apropiat de el, așezându-se alături. Aceasta s-a arătat foarte prietenoasă cu bărbatul, fiind probabil obișnuită cu turiștii care se pierdeau mereu pe acolo.

După o mică pauză, pisica a mers până la o potecă din apropiere, arătându-i omului drumul. Bărbatul a povestit că aceasta privea deseori înapoi, de parcă l-ar fi invitat să o urmeze.

După ce turistul a ajuns într-o zonă cu case, pisica a plecat liniștită.

Ulterior, bărbatul a aflat că pisica aparținea hotelului unde era cazat, și că era foarte atașată de turiști, mai ales de cei care se rătăceau.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!