Un amestec cu ghimbir care te ajută să scapi de fibromul și chisturile detectate de medicul tău

Ai mers la medicul tău specialist și ți-a pus o diagnoză de fibrom sau chisturi? În acest articol găsești explicația acestor două diagnoze și un remediu natural în lupta cu ele.

Un fibrom uterin este o neoformație sau un volum de țesut nou care se dezvoltă la nivelul uterului. După statistică această boală se manifestă, în special, la femeile care au vârsta între 35-55 ani.

Fibromul este o tumoare care, este considerată a fi necanceroasă survenită în regiunea uterului, care pot crește în timp și pot aduce neplăceri organismului tău, dacă nu sunt tratate în mod cuvenit și la timp.

Chistul este o afecțiune care se manifestă printr-o umflătură la exterior, iar în interior este asociat unui “sac” plin de lichid cu mărimi diferite și care se pot crea în orice țesut al corpului nostru și la orice vârstă.

În continuare, ți-am pregătit o rețetă naturistă, care este foarte eficientă în tratarea de chisturi și fibroame. Pentru asta ai nevoie de:

– o rădăcină de 3 cm de ghimbir;

– în jur de 200 grame de frunze de urechelniță;

– 1/2 kg de miere de albini.

Taie în bucăți foarte mărunte 3 cm de ghimbir și 200 grame de frunze de urechelniță, iar după ce ai tocat ingredientele trebuie să adaugi în vasul lor 500 grame de miere. Amestecă foarte bine și lasă-l la temperatura camerei timp de 2 sau 3 zile.

După ce vei urma tratamentul, exact cum este descris mai sus, vei simți o ameliorare în ce privește chisturile mamare și fibromul din zona uterului.

Acest amestec este benefic pentru metabolismul tău și elimină toxinele din organism. Timp de treizeci de zile trebuie să urmezi acest tratament: cu 30 minute înainte de micul dejun, pe nemâncate, consumi o linguriță mică din această soluție. Specialiștii ruși consideră acest tratament ca fiind foarte bun împotriva problemelor la nivelul inimii.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!