ULUITOR! Un câine a aruncat o copilă de-a lungul camerei, apoi a leșinat. Părinții au început să plângă când au văzut ce a făcut câinele!

Un doberman a devenit celebru după ce a salvat o copilă într-un mod miraculos.

Cazul a avut loc în Australia. Patrupedul a apucat copila cu dinții și a aruncat-o foarte departe după ce a observat că un șarpe veninos uriaș se afla chiar în calea micuței.

Copila  avea atunci doar 17 luni. Numele ei este Charlotte Svilicic. Fetița se afla în grădina familiei și în acea zi frumoasă se juca cu prietenul ei devotat, câinele Khan. La un moment dat,  animalul a început să se comporte agresiv și să latre.

După câteva secunde, Khan a încercat să împingă copila, dar aceasta nu se mișca din loc. Astfel, dobermanul a apucat-o cu dinții de pampers și a aruncat-o cât mai departe de șarpele veninos.

După întâmplare, mama fetei a mărturisit că dacă nu ar fi văzut cu ochii ei ce a făcut câinele, nu ar fi crezut niciodată. Femeia a înțeles că Khan încerca să se pună între fetiță și șarpe înainte să o arunce.

După ce a salvat-o, Khan a intrat șchiopătând în casă, fiind mușcat de șarpe, iar apoi a căzut pe pode”.

Părinții au dus imediat câinele la veterinar și i-au salvat viața, așa cum a făcut-o el pentru fiica lor. Aceștia susțin că îl vor trata ca pe un rege: ,,Îi suntem datori pentru restul vieții”.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!