ULUITOR: Chimenul negru poate salva vieți! Atenuează şi CANCERUL în fază incipientă!

Chimenul negru este considerat un aliment medicinal ce salvează vieți, arată unele cercetări.

Acesta omoară diverși viruși și bacterii, vindecă corpurile otrăvite de arme chimice, stimulează regenerarea celulelor beta muribunde din pancreasul diabetic, dar are și alte proprietăți.

În cazul diabetului de tip 2, chimenul duce la reducerea glucozei, rezistența la insulină, amplificarea funcționării celulelor beta, reducerea hemoglobinei glicosilată.

Semințele de chimen au efect anti infecție Helicobacter Pylori. Pentru cei cu epilepsie, semințele au proprietăți anticonvulsive.

În cazul presiunii sanguine ridicate sau a hipertensiunii medii, folosirea chimenul scade presiunea arterială. Unele extracte de chimen au și efecte relativ potente antiastmatice.

De asemenea, chimenul calmează semnificativ durerile de gât și reduce nevoia de calmante;reduce simptomele respiratorii, respirația grea și valorile din testele funcționale pulmonare; are efecte inhibatoare semnificative în cazul cancerului de colon în șobolani, fără efecte adverse observabile; are activitate anti-bacteriană împotriva unor stafilococi; reduc dependența de droguri.

Chimenul negru este recomandat și în cazul problemelor cauzate de radiații și atacurile de cord, problemele renale asociate cu diabetul.

Acesta mai previne dependența de morfină și toxicitatea acesteia, dar și alte boli.

Unele cercetări mai arată că chimenul previne neurotoxicitatea asociată cu Alzeheimer și inhibă proliferarea cancerului de sân.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!