Uite ce se întâmplă cu sănătatea dacă dormi pe partea stângă în fiecare noapte.

Organele lucrează mai bine când dormi pe parte stângă. În această poziție de somn, sângele circulă mai bine.

Tu pe care parte dormi, medicii spun că cel mai bine este să dormi pe parte stângă.

Iată cinci beneficii a de care ai parte dacă dormi pe parte stângă.

Dacă nu te-ai gândit că poziția corpului în timp ce dormi influențează în mod pozitiv asupra organismului. De aceia medicina orientală recomandă dormitul pe parte stângă.

Jurnalul de Gastroenterologie Clinică, ne prezintă aceste beneficii explicate de John Douillard. Mai jos sunt prezentate pe scurt câteva beneficii pentru a ne convinge să dormim pe partea stângă.

Pe parte stângă se află sistemul limfatic, de aceia dormitul pe partea stângă este o poziție corectă. Acesta transportă glucoză, metaboliți și proteine.

Digestia se îmbunătățește, Pentru că stomacul și pancreasul se află mai mult pe partea stângă, astfel se stimulează secreția enzimelor pancreatice. Astfel mâncare se digeră într-un mod corect.

Vom avea o inimă mai sănătoasă dacă dormim pe parte stângă a corpului. Pentru inimă este mai ușor de pompat sângele în această poziție pentru că aorta care transportă sângele spre organe, se află deasemenea în partea stângă.

De asemenea când vrei să dormi un pic în timpul zilei culcă-te pe partea stângă, astfel te vei simți mult mai odihnit și plin de energie.

Pentru sănătatea ta îți recomand să dormi pe parte stângă.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!