Uite ce istorie tristă are această fetiță! Este nevoită să-și vândă propriile desene pentru a se încălța. Mai are trei frați care nu au ce mânca!

Este povestea unei mămici din Buzău care a rămas singură cu patru copii și cu resurse financiare extrem de mici! Familia nu are ce mânca și locuiesc într-o odaie mică, foarte rece și extrem de incomodă.

Tatăl copiilor a plecat peste hotare, mai exact în Marea Britanie pentru a reuși să câștige mai mulți bani și să-și scoată familia din sărăcia interminabilă. Totul bine și frumos, dar în calea acestuia a apărut o altă femeie care acum este iubita lui.

De atunci, mama copiilor nu mai știe nimic de el și bărbatul a uitat de familia pe care a lăsat-o în Buzău.

Adina, una dintre copiii femeii este foarte silitoare și are un talent extraordinar. Fetița este una dintre cele mai bune din clasă și desenează foarte frumos. Pentru a-și putea continua studiile în sezonul rece are nevoie de o altă încălțăminte.

Din acest motiv, Adina vinde câteva dintre desenele sale, la care a muncit mult, dar își dorește o pereche nouă de încălțăminte. Familia nu cere ajutor nimănui, ci încearcă să vândă aceste mici opere ale Adinei.

Băiatul cel mai mare este Antonio, care are vârsta de 15 ani și este unul dintre cei mai buni în cifre. Iubește matematica și învață foarte bine!

Mai multe informații despre această familia și desenele care au fost propuse spre vânzare le puteți găsi pe link-ul: https://www.facebook.com/impreunapentrubuzoieni

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!