Uite ce însemnă fiecare tip de durere pe care o simți în regiunea stomacului sau abdomenului! Fii atentă la durerile din MIJLOC!

Cu toții știm că durerile din regiunea abdomenului și cele pe care le resimțim la nivelul stomacului sunt foarte diverse, uneori ne doare în partea dreaptă, alteori în stângă, dar ce ar putea însemna acest lucru?

Mai jos vei găsi explicația lor, fii atentă de fiecare dată când simți o senzație de durere. Iată care cele mai des întâlnite:

1. Dureri resimțite în partea de mijloc

Aceste dureri ar putea și unul dintre semnalele apendicitei, sunt caracterizate prin resimțirea surdă a lor.

2. Dureri resimțite în partea centrală, mai jos de buric

Pot fi provocate de anumite infecții ale vezicii urinare, ale rinichilor sau ale tractului urinar, la general. Deasemenea, în cazul genului feminin, pot fi dureri ale menstruației.

3. Dureri resimțite în partea centrală de sus, mai sus de buric

În cele mai dese ori, aceste dureri sunt provocate de un nivel crescut de aciditate în stomac sau unele afecțiuni ale pancreasului.

4. Dureri resimțite în partea de sus, în dreapta

Ulcerul duodenal ar putea da astfel de simptome, ar fi bine să mergeți la un doctor pentru a verifica.

5. Dureri resimțite în partea de sus, în stânga

Pot fi probleme legate de pancreas sau chiar cele din regiunea stomacului, pentru a ști cauza concretă ar trebui să treceți un control.

Oricare ar fi cauza durerilor, dacă acestea nu trec în câteva minute și nu sunt provocate de un consum mare de alimente, ar trebui să mergeți la un medic specialist pentru a efectua verificările medicale ulterioare necesare.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!