Uită de aceste alimente dacă ai probleme cu glanda TIROIDĂ! Îți sunt INTERZISE total!

Ritmul cu care funcționează și acționează majoritatea organelor din corpul nostru este dirijat de hormonii glandei tiroidă! Tot de această glandă depinde și perioada în care se ard caloriile tale!

Metabolismul nostru este controlat de funcțiile acestei glande, care are un rol extrem de important pentru toate procesele care se petrec în interiorul organismului uman!

Specialiștii în medicină recomandă să facem verificări periodice ale hormonilor tiroidieni, pentru a ne menține o stare generală a sănătății cât mai bună, pentru un timp cât mai lung!

În cazul în care aveți careva afecțiuni legate de glanda tiroidă, trebuie să aveți un regim foarte strict de alimentație! În primul rând nu aveți voie să consumați, nici într-un caz, alimente procesate!

Renunța-ți la diversele produse prefabricate, pe care pe găsiți în magazine! Nu sunt sănătoase și pot avea efecte nocive!

Deasemenea, ar trebui să știți că nu este foarte bine să consumați produsele care conțin gluten sau produsele din soie! Aveți mare grijă atunci când mergeți la cumpărături și citiți ce scrie în componența produselor!

Chiar dacă aveți unele afecțiuni sau probleme ale glandei tiroide și urmați un tratament medicamentos, nu uitați de eliminarea acestor produse, care nu vă vor aduce beneficii, ci doar efecte secundare mai grave!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!