UIMITOR! Femeia care a strâns mulți ani din pensie și în final a donat o sumă impunătoare Catedralei Neamului! Un gest plin de respect și laude!

Având o pensie de doar 500 de lei pe lună, o bătrânică din comuna Saelele, județul Teleorman, a renunțat la multe plăceri, la mâncare și alte lucruri necesare pentru a strânge o sumă mai mare, pe care a donat-o, în final, Catedralei Neamului!

Gherghina Vasilescu, povestește că la ai săi 93 de ani pe care îi are, nu i-a fost foarte greu să se alimenteze doar o singură dată pe zi, pentru a putea economisi 10 mii de lei.

Femeia nu a fost vreodată căsătorită, este foarte credincioasă și e fiica unui cântăreț de biserică. Chiar dacă nu mai are aceleași puteri ca înainte, femeia are grijă de gospodăria sa.

Dacă nu reușește să meargă la biserică, ascultă la televizor toate slujbele, ține toate posturile cu strictețe și se spovedește atunci când are puteri. Toate aceste lucruri le-a moștenit din educația părinților săi.

Crede în puterea Lui Dumnezeu, și după cum spune femeia, se roagă zilnic Domnului să mai poată avea putere. Bătrâna mănâncă doar seara, pentru a dormi mai liniștit, iar în rest tot ce a economisit timp de mai mulți ani, a dat bisericii.

Gherghina ne-a mărturisit că nu s-a căsătorit niciodată, pentru că dragostea și inima sa a fost ocupată de biserică și credință pentru Dumnezeu!

Prin intermediul televiziunii, bătrâna a aflat cum poate dona banii acestei Catedrale, pentru că tare își dorea să ajute la construirea lăcașului sfânt!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!