Trebuie să citești numai de cât acest articol dacă permiți PISICII să doarmă în patul tău. Pisicile simt atunci când ai vreo durere.

Pisicile au un dar de la natură, ele simt dacă omul are o durere sau este bolnav și de asemenea scoate energia negativă din organism.

În contactul omului cu pisica se formează un câmp electromagnetic și undele acestui câmp neutralizează undele negative pe care le emană un organism normal.

A fost constatat de medici că familiile care au pisici, este o atmosferă mai senină. Bolile apar mai rar și chiar dacă apar se vindecă repede.

Pisicile simt unde te doare.

Dacă pisica se așează pe un loc special de pe corpul uman, înseamnă că ea simte ceva și special se așează ca să amelioreze situația.

Pisicile văd aura omului datorită faptului că au capacități extrasenzoriale foarte bine dezvoltate.

Pisicile și pot fi mici neurologi și psihoterapeuți, acestea scad stresul și de duc într-o stare de liniște, te calmează și te duc într-o stare de încredere.

În cazul când ai suferit un infarct sau un accident cerebral, se recomandă să ții o pisică în regiunea inimii. Pisicile pot ameliora afecțiunile sistemului cardiovascular.

S-a demonstrat că pisicile stabilizează tensiunea arterială și scade riscul de a face infarct.

Mângâierea pisicii poate să-ți îmbunătățească memoria, să-ți ia durerea de cap și să te relaxeze. Chiar și torsul pisicii are un efect benefic asupra organismului.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!