Tratarea herniei de disc în doar 20 de minute. Această intervenție se realizează și în România la Brașov.

Profesioniștii din țara noastră s-au specializat și pot trata 100% persoanele care suferă de hernie de disc. Aceasta este o defecțiune neurologică și constă în alunecarea nucleului pulpos de-a lungul coloanei vertebrale și a măduvei spinării.

Defecțiunea este însoțită de o durere specifică și foarte intensă în regiunea respectivă a spatelui.

Atunci când zona moale a discului intervertebral herniază în locul slăbit al țesutului fibros ale discului apare afecțiunea.

Discul este localizat între vertebre și rolul acestuia este de amortizare a șocurilor la care este supusă coloana vertebrală în timpul mișcărilor bruște pe care le facem în timpul efortului fizic.

Persoanele care suferă de această afecțiune, pot fi tratate la spitalul din Brașov. Procedura constă în câteva incizii și durează 20 de minute și se numește Nucleoplastia.

Tratamentul prin această metodă, diminuează presiunea în discurile intervertebrale și scade tensiunea de pe nervii din canalul rahidian. Pentru asta ne este nevoie de incizii semnificative. Șeful secției Neurochirurgie a declarat aceste lucruri.

La momentul de față un număr foarte mare de persoane, suferă de această boală. Este de natură neurologică și uneori dă complicații nedorite dacă nu este tratată la timp.

Aceste tratamente neurochirurgicale au provocat întotdeauna frică dar după ce a apărut procedura mini invazivă procedura a devenit mai simplă.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!