Tratăm rinichii cu ajutorul unui remediu naturist. De la Lidian Fecioru.

Lidia Fecioru, psihoterapeut celebru, cunoaște o rețetă simplă pentru tratarea rinichilor. Acest remediu naturist elimină toate toxinele din rinichi în doar câteva zile.

Este nevoie de 2 kilograme de ceapă și 2 de zahăr. Aceste ingrediente se fierb împreună până capătă aspectul de dulceață și devine de culoarea chihlimbarului. Se administrează zilnic înainte de masă cu 30 de minute.

Peste 4 zile rinichii vor fi curați, chiar și pietrele vor fi eliminate, ne asigură Lidia Fecioru.

Aceste formațiuni cristalizate care se numesc pietre la la rinichi pot provoca infecții urinare severe. Urina care este produsă de rinichi, conține acele substanțe care duc la formarea cristalelor solie: calciu, oxalat, fosfor și acid uric. Și în cazul persoanelor care au moștenit boala genetic se întâlnește și cistina.

În dependență de modul de alimentație, mineralele enumerate se pot transforma în calculi renali. Rinichii sunt un filtru al sângelui care reglează cantitate de minerale pe care o conține. Uneori chiar și proteinele pot duce la formarea pietrelor la rinichi.

Atunci când pietrele mici, se măresc peste un timp este dovadă a faptului că urina este suprasaturată.

Organismul ne semnalează creșterea în dimensiune a pietrelor în momentul când acestea împiedică fluxul normal de urină prin tractul urinar.

Aceste semnale sunt dureri în regiunea respectivă.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!