Toți vor să cunoască acest leac minunat! Lidia Fecioru ne învață cum să-l facem O DATĂ LA 7 ZILE!

Uite ce metodă bună primim din partea bioenergoterapeutului, Lidia Fecioru, pentru a ne curăți și a ne regenera întreg organismul! Vedeta spune că avem nevoie de usturoi și ceapă pentru a-l prepara!

Detoxifierea organismului este un proces pe care fiecare dintre noi trebuie să-l facă periodic! Lidia Fecioru ne spune că acest remediu ar trebui să-l facem cu regularitate, o dată pe săptămână!

Deci, pentru a avea un corp sănătos, care va funcționa ca un ceas, vom avea nevoie de prepararea unui remediu eficient. Pentru asta va fi necesar să pregătim următoarele ingrediente:

– usturoi;

– ceapă.

Vom lua ceapa și o vom toca foarte mărunt, apoi vom pisa și usturoiul. Va fi nevoie doar de câțiva căței! Amestecăm aceste două ingrediente și le punem într-un vas plin cu apă fierbinte, pentru circa 2-3 minute.

Apoi scoatem ingredientele noastre, le scurgem și le plasăm pe o bucată de tifon. Aceasta se recomandă să se pună pe mijlocul tălpii, iar pentru fixare, se îmbracă o pereche de șosete pentru tot parcursul nopții.

Dimineața, când ne vom uita la ceea ce este în tifon, vom observa că s-a schimbat culoarea lui spre maroniu! Acest lucru înseamnă că o curățire sau o detoxifiere bună a organismului nostru!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!