Toți românii care stau la casă vor plăti amenzi uriașe dacă nu vor face asta! Este obligatoriu!

Ministerul Dezvoltării a elaborat o nouă modificare a unui act normativ la finalul lunii trecute. Potrivit noului proiect de lege, toate persoanele care locuiesc la casă vor fi nevoiți să întreprindă câteva măsuri obligatorii.

Acestea sunt legate de serviciul de canalizare și cel de alimentare cu apă, care trebuie să se conformeze cu noile prevederi, mai exact, acestea să se potrivească unor norme de combatere și cele de stingere a incendiilor.

Primăriile vor fi cele care se vor ocupa în fiecare localitate ca populația să întreprindă măsurile necesare pentru a se conforma noii legislații, iar măsurile necesare să fie îndeplinite de către cetățeni.

Deasemenea, vor fi introduse noi sancțiuni pentru cei care vor ignora Legea nr. 241/2006 și toate schimbările oficiale pe care le-a suferit aceasta.

Persoanele care nu vor echipa sistemele de distribuire a apei cu anumiți hidranți exteriori, care o dată instalate vor asigura un nivel corespunzător de presiune pentru înăbușirea focurilor, riscă amenzi usturătoare.

Acești cetățeni riscă să plătească amenzi care vor oscila între 30 de mii RON și 50 de mii RON sau chiar pușcărie de la 3 luni până la 2 ani!

Pentru a afla mai multe detalii și a vă informa mai bine, vă îndrumăm să consultați noile prevederi din Legea nr. 241/2006!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!