Te trezești noaptea și observi că este o oră fixă? Trebuie să știi ce înseamnă asta! Unul din organele tale îți dă semnale!

Foarte multe persoane se întâlnesc cu această problemă, cea a somnului! Dacă ești printre acele persoane care se trezește de câteva ori noaptea exact în orele fixe atunci trebuie să știi că poți avea anumite afecțiuni, ale unui organ!

De cele mai multe ori, această afecțiune este legată strâns de stresul pe care îl ai în timpul zilei. Aceste momente mari și foarte dese de stres cu care te întâlnești pot provoca anumite blocaje. Astfel de blocaje sunt legate de energia pe care o emană corpul nostru!

Deasemenea, este foarte importantă și ora de trezire pe care o ai! Dacă observi că cel mai des este vorba despre o oră care se încadrează între ora 21 și ora 23, acest lucru îți arată faptul că ești mult prea stresat!

În acest caz ar trebui să începi să folosești metode sau tehnici speciale pentru a scăpa de stresul care nu te lasă să te odihnești normal sau poți să te informezi asupra unor metode prin care ai putea să te relaxezi înainte de somn.

Dacă obișnuiești să vezi ora 1 dimineața sau 2 în clipa în care deschizi ochii, atunci acest lucru îți arată despre energia pe care nu reușești să o împarți în timpul zilei.

Aici vorbim despre o energie negativă, pe care o acumulezi în timpul întregii zile!

Atunci când te trezești fără ca să vrei la ora 3, 4 sau 5 dimineața, este un semnal din partea plămânilor tăi! S-ar putea să ai o problemă cu plămânii, iar asta înseamnă că este necesar să vizitezi un medic de specialitate!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!