Te-a durut capul DEASUPRA OCHIULUI vreodată? Află ce indică această durere puternică, de fapt…

Durerile de cap sunt de multe ori neglijate. Acestea variază, iar deseori este foarte greu să-ți dai seama care este cauza. Cu toate acestea, există un soi de durere de cap care se manifestă printr-o durere puternică deasupra ochiului.

Citește mai departe ca să afli care pot fi cauzele acesteia.

Migrenele dese sunt foarte periculoase. Atunci când acestea devin din ce în ce mai evidente și mai dese, este cazul să te adresezi unui medic.

Printre tipurile de dureri de cap se numără: durerile sinusale, tensiunea în zona frunții și durerea din jurul ochiului.

Durerile sinusale se manifestă sub forma unei presiuni în jurul frunții, ochilor și a obrajilor. Cel mai des acestea sunt cauzate de inflamațiile de la nivelul sinusurilor. În asemenea caz, se recomandă aplicarea unor comprese reci peste zonele cu pricina.

Tensiunea de la nivelul frunții se resimte în zona frunții și a tâmplelor. De obicei, aceasta este cauzată de stres, dar nu neapărat. Uneori printre simptome se mai numără și stările de rău. Pentru ca durerile să treacă, se recomandă repaos la domiciliu, liniște și multă odihnă.

Durerea deasupra ochiului de obicei se resimte numai la nivelul unui ochi. Aceasta se numără printre cele mai nesuferite dureri de cap, însoțite fiind de lacrimi și nas înfundat. Dacă ai asemenea durere neapărat adresează-te medicului specialist!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!