Suferi de sinuzită? Află cum poți scăpa de ea odată și pentru todeauna. E foarte simplu!

Sinuzita se manifestă prin inflamarea mucoasei sinusurilor paranazale și apariția unei secreții purulente în interiorul sinusurilor, care blochează drenajul fluidului din sinus spre nas și gât, determinând durere și presiune în sinusuri.

Pentru tratarea sinuzitei, vă recomandăm o soluție simplă dar eficientă din propolis, care este recomandă și de terapeuți, și care a dat rezultate chiar și în cazul sinuzitei cronice.

Modul de preparare:

Mai întâi de toate, este nevoie de o oală pe care nu îți va părea rău să o arunci mai apoi, deoarece după ce vei fierbe soluția, nu o vei mai putea folosi la nimic. Acum, dacă ai găsit oala, pune-o la foc cu apă, este nevoie de 2 litri, adaugă la apă un baton  răzuit de 200 de grame de propolis. Fierbe până când apa scade mai mult de jumătate, lasă să se  răcească, după care adaugă o linguriță de miere în soluția obținută. Strecoară prin tifon sau sită, și pune-o la rece în frigider în sticluțe cu picurător. Lasă doar o sticluță pentru folosire. Siropul poate fi păstrat timp de un an.

Modul de administrare:

Adaugă zilnic, de cel puțin 2 ori pe zi, câte 10 picături în fiecare nară. Picură soluția timp de 30 de zile, după care fă o pauză de o lună, în așa mod continuă până rezolvi problema.

Important: Soluția ustură puternic, dar e foarte eficientă. Rezultatul apare chiar după prima lună.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!