Suferi de piele uscată pe timpul rece? Dacă observi aceste semnale NU ar trebui să le ignori niciodată!

De multe ori oamenii nu dau importanță lucrurilor care se întâmplă cu organismul lor, fie din cauza că sunt prea ocupați cu zeci de alte lucruri, fie că sunt neglijenți cu starea lor de sănătate.

În ambele cazuri ar trebui să renunți la acest obicei prost și să atragi mai multă atenție la semnalele pe care ți le transmite corpul tău, deoarece acesta încearcă să-ți spună că ceva nu este în regulă.

Iată ce nu trebuie să mai ignori, fii atent:

– Gingiile care sângerează foarte des

Unul dintre motivele care se întâlnește cel ai des este problema gingivitei, care trebuie tratată cât mai repede! Nu ezita să mergi cât mai curând la un stomatolog care ar putea să te ajute.

Al doilea motiv este insuficiența de vitamina C în organism. Încearcă să consumi cât mai multe citrice sau bea Vitamina C în pastile.

– Prezența porțiunilor de piele extrem de uscată

Chiar dacă încerci zeci de creme și soluții pentru hidratarea pielii, acestea sunt bune doar pe moment. În acest caz ar trebui să înțelegi că organismului tău îi lipsește Vitamina E. Aceasta se regăsește în cantități mari în pește!

Fii foarte atent la semnele pe care corpul tău ți le demonstrează și consultă un medic rapid, nu aștepta alte semnale mai grave!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!