Suferi de clavus sau ciupercă în regiunea picioarelor? Poți SCĂPA ÎN DOAR O ZI cu aceste ingrediente pe care, cu siguranță, le ai chiar ACASĂ!

Bătăturile sau afecțiunea de clavus la picioare, ciuperca din aceste zone sunt probleme foarte des întâlnite la toți oamenii, însă nu toată lumea știe că acestea ar trebui tratate cât mai rapid!

Cu timpul, în cazul în care nu încercăm să ne îndepărtăm problema, această afecțiune poate duce la consecințe extrem de grave, despre care nici nu ne imaginăm!

De obicei, ciuperca la picior apare în timpul iernii sau a sezoanelor reci atunci când purtăm încălțăminte închisă. În aceste cazuri, piciorul nostru este acoperit cu șosete, iar asta poate duce la apariția unei astfel de probleme.

Este foarte ușor să mergem la farmacie și să procurăm medicamente foarte costisitoare pentru tratarea unei ciuperci, însă cele mai multe din ele nu au efectul pe care-l așteptăm!

Noi am aflat despre o metodă extrem de ieftină pe care o poți folosi chiar acasă, fără a irosi o groază de bani și mult timp și care îți va da acel efect de care ai nevoie!

Tot ce trebuie să ai este puțin oțet de mere și bicarbonat de sodiu, ingrediente pe care orice gospodină le are oricând în casă! Va fi nevoie de un lighean în care vei turna aproximativ o sticlă de oțet de mere și în care va trebui să ții picioarele aproximativ 25 de minute.

După asta, vei curăți ligheanul și vei pune în el apă caldă cu un pic de bicarbonat de sodiu și vei ține pentru 25 de minute picioarele în ea. În final te ștergi cu un prosop și vei vedea efectele chiar din prima zi de încercare!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!