Sucul natural care ridică imunitatea și previne apariția cancerului, rețetă descoperită de Doctorul austriac Rudolf Brojs. Unii zic că are efect, încercați-l și voi să vă convingeți!

Secolul XXI este invadat de diverse boli, printre care și cancerul.

Majoritatea oamenilor îmbolnăviti de cancer, ar fi putut să prevină apariția bolii încă din stare incipientă, prin dirijarea unui mode de viață sănătos, bogat în vitamine și activități sportive și în aer liber!

Pe lângă progresul tehnic și industria farmaceutică, medicina naturistă nu rămâne în urmă, sau mai bine zis rețetele de altă dată sunt actuale și astăzi…doar că puțini dintre noi le cunosc!

Mai jos o să vă prezentăm o rețetă naturistă de prevenire a cancerului și de menținerea sănătoasă a organismului.

Acesta este compus din 5 alimente naturale:

1. Sfeclă
2. Morcov
3. Cartof
4. Țelină
5. Ridichii

Metodă de preparare:
Luăm câte:
55% de sfeclă roșie
20% de morcovi
3% de cartofi
20% de țelină
2% de ridichii

Bateți totul în blender

Se consumă oricând îți este foame sau sete!

Aceste legume sunt bogate în vitamine fapt pentru care ne ridică imunitatea organismului și previne apariția multor boli, inclusiv a cancerului.

Cercetătorul austriac, Rudolf Brojs, care a descoperit această rețetă de suc, afirmă că e nevoie să consumăm dieta dată vreme de 42 de zile pentru un efect sporit, timp în care evităm consumul de alte alimente, în afară de cele indicate în rețetă sub formă de diferite combinații:

– Crud în salate
– Fierturi
– Sucuri etc.

Consumul de vitamine la general are să ne echilibreze starea sănătății, profitați deci de vară cât mai sunt valabile fructele și legumele naturale!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!