Substanța care POATE PROVOCA CANCER și tu o pui de fiecare dată în MURĂTURI!

Atunci când gospodinele fac murături pentru iarnă, acestea folosesc diferite pliculețe care se vând prin magazine și care oferă un gust mai pătrunzător și mai gustos legumelor conservate.

Însă multe din acestea nu sunt atât de bune pentru organismul nostru, iar unele din ele chiar sunt cancerigene! Din acest motiv, trebuie să fim cât mai atente atunci când ne alegem produsele pe care le utilizăm!

Cel mai des femeile folosesc pliculețe cu condimente, pe care le vedem prin rețetele de pe internet sau care le aflăm de la alte gospodine. Aceste plicuri conțin un amestec de condimente sau usturoi.

Aditivii pe care le conțin pot fi fatali pentru organismul nostru! De asta uită de ele și folosește doar aceste produse naturale:

– Amestec de ierburi

Printre acestea pot fi florile de mărar, crenguțe de vișin, cimbrul și salvia.

– Sarea naturală

Nu uita să alegi sarea care nu este filtrată și nici iodată. Se utilizează doar sarea grunjoasă pe care o putem găsi cu ușurință în piață.

– Zahărul

Este un absorbant de apă și de asta se folosește cel mai des pentru conservarea anumitor fructe cu care vrem să preparăm dulcețuri, marmeladă sau gem.

– Oțetul

Pentru murături nu veți utiliza același oțet ca și pentru salate! De obicei se folosește un oțet cu o diluare mai mare de 9!

Fii atent atunci când alegi condimentele tale pentru murături și cel mai bine este să folosești ceea ce utilizau și bunicile noastre atunci când făceau murăturile de iarnă!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!