Stela Popescu a murit și nu a apucat să-și împlinească MAREA sa DORINȚĂ pe care o avea!

Toată România este în doliu pentru că celebra și mult iubita actriță, Stela Popescu a decedat pe data de 23 noiembrie din anul curent. Această veste a adus tristețe în inimile multor oameni, iar actorii din teatru au rămas fără cuvinte.

Tot teatrul românesc nu-și poate reveni după pierderea unui astfel de om talentat și cu suflet mare, care și-a dedicat toată silința și toată viața României și artei teatrale de aici.

Actrița a fost găsită de către fiica sa adoptivă, însă în momentul în care a ajuns ambulanța, femeia deja era fără suflare. Stela Popescu, în ultima perioada a vieții a vorbit despre una din dorințele sale.

Femeia își dorea extrem de mult să-și vadă unul din vise împlinite și anume, un spectacol de amploare la care a lucrat foarte mult împreună cu Alexandru Arșinel, care trebuia să marcheze o dată extraordinară.

Aveau exact 40 de ani de “cuplu”, iar pentru asta pregătiseră un spectacol de zile mari prin care vroiau să-și deschidă marea lor bucurie față de aniversarea acestora.

Pe data de 8 decembrie, începând cu ora 19:00, în incinta Teatrului “Constantin Tănase” din capitală trebuia să aibă loc un mare spectacol, ce purta denumirea de “Aplauze, aplauze”!

Stela Popescu mărturisise că abia aștepta să joace în acest spectacol, însă marea sa dorință nu a reușit să se împlinească.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!