Soluție naturală pentru a scăpa de alunițe, negi, puncte negre și pete care apar la îmbătrânire.

Pielea, datorită funcției de a proteja organismul  este cea mai expusă la factorii externi și la tot felul de riscuri. Pe lângă asta piele mai este sensibilă. De aceia multe persoane au probleme legate de sănătate pielii.

Pentru a restabili sănătatea pielii folosim tot felul de substanțe chimice, care uneori fac mai mult rău decât bine. Din fericire pentru fiecare problemă de piele există remedii naturaliste care vor însănătoși pielea.

Pentru a scăpa de alunițe nedorite este nevoie să aplicați usturoi pe regiunea afectată și să lăsați patru ore. Procedura se repetă câteva zile, iar alunița va cădea de la sine.

Negii sunt niște umflături nedorite pe piele, chiar supărătoare. Ei se elimină prin congelare sau prin aplicare de acid salicilic.

Mai exista și alt remediu pentru a scăpa de ei, înainte de culcare frecați locul unde sunt negi cu o coajă de banană până aceștia vor dispărea.

Acrocordoanele sau alunițele alungite pot fi eliminate prin congelare sau tăiere, iar un remediu naturalist este aplicare oțetului de mere iar acestea vor dispărea în câteva zile.

Petele negre apar odată cu vârsta și anume din caza ficatului sau a expunerii excesive la soare.

Pentru a scăpa de aceste pete aplicați gelul proaspăt de aloe și lăsați o jumate de oră. Procedura se repetă până petele dispar.

Pentru a scăpa de pori închiși faceți o pastă din zahăr și suc de lămâie și frecați pe locul afectat, apoi spălați cu apă caldă.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!