SLĂBEȘTI pentru NOAPTE! Nu te va costa, practic, NIMIC!

În acest articol ne-am propus să-ți prezentăm o metodă inedită pentru a da jos kilogramele nedorite într-un timp cât mai scurt. Vei rămâne surprinsă de simplitatea metodei și de cheltuielile minore pe care le vei avea!

Dacă ești una din persoanele care și-ar dori extrem de mult să ardă puțină grăsime de pe corpul său, fără multă bătaie de cap și fără a plăti o groază de bani atunci trebuie să încerci următorul secret!

Secretul acestei metode este în apă! Sigur că nu este vorba de o simplă apă pe care o poți cumpăra din fiecare magazin! Este vorba despre apa de ovăz, care te ajută să slăbești și, în același timp, este bună pentru sănătatea ta! O poți prepara chiar acasă la tine!

Ingredientele necesare:

– 750 ml de apă simplă;

– 200 sau 250 de grame de ovăz;

– 30 de grame de miere de albini;

– poți adăuga la dorință și puțină pudră de scorțișoară.

Vei avea nevoie de un blender, în care adaugi, pentru început, 500 de ml de apă și 200 – 250 de grame de ovăz, apoi adaugi pudra de scorțișoară și va trebui să lași toată compoziția în această formă pentru ca să se înmoaie pentru 30 de minute.

După jumătate de oră, pui și restul de apă, adică ultimile 250 de ml care ți-au rămas și amestece extrem de bine. La final tot lichidul se strecoară.

Vei slăbi foarte frumos și rapid, iar lichidul se consumă câte un pahar pe stomacul gol de dimineață. Pentru un efect mai bun, poți să consumi apa de ovăz și înainte de masă!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!