Slăbește într-un mod sănătos! În ajutor îți poate veni acest remediu natural, care mai este și gustos!

Atunci când te-ai decis să slăbești începi să cauți pe internet diferite metode sau secrete ale slăbirii. Noi însă îți venim în ajutor cu un remediu natural din scorțișoară și miere de albini care te poate ajuta să dai jos câte aproximativ 2 kg pe săptămână.

Cel mai important este că o dată ce consumi acest amestec vei slăbi chiar dacă nu ai făcut nici o schimbare în regimul tău alimentar.

Există două tipuri de scorțișoară: scorțișoară de China și scorțișoară de India. Noi vom avea nevoie de cea de India, pentru că scorțișoara de China este mai grea pentru digestie, iar într-un final, dacă va îngreuna digestia atunci nu va ajuta la slăbire.

Ai nevoie de:

– aproximativ 10 grame de scorțișoară de India;

– un pahar cu apă;

– 15 sau 20 ml de miere de albini naturală.

Mod de preparare:

Se amestecă foarte bine paharul cu apă fierbinte cu cele 10 grame de scorțișoară și se lasă pentru 20 de minute ca să se opărească. După ce acest conținut se va răci, vom putea adăuga mierea de albini.

Acest amestec se administrează câte jumătate de pahar dimineața înainte de micul dejun și jumătate de pahar seară înainte de culcare.

Încercați acest remediu natural și veți observa ce efect va avea asupra organismului dumneavoastră! Kilogramele vor pleca mult mai ușor ca până acum!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!