Situație răsturnată peste cap! Dana Grecu și-a refăcut viața! Vedeta este într-o nouă căsătorie?

Au trecut doar câteva săptămâni de când Dana Grecu a anunțat că nu va mai purta acest nume de familie și că a trecut prin divorț, iar din acel moment se numește Dana Chera!

A fost o noutate care a răsturnat peste cap pe mai mulți dintre apropiații vedetei, dar și pentru persoanele care o urmăresc de foarte mult timp și au reușit să o îndrăgească atât pe ea, cât și pe fostul său soț, Bogdan.

În cadrul emisiunii conduse de Mihai Gâdea, aceasta a povestit despre noul său început și despre tot ce s-a întâmplat recent în viața sa personală.

Una din întâmplările pe care le-a relatat Dana dau dovada că vedeta nu mai era atât de fericită în pereche cu Bogdan de mult timp, însă divorțul a fost etapa la care au trecut recent.

Potrivit Cancan.ro au dat o veste șocantă și anume faptul că Dana Chera este deja într-o altă căsătorie! Deasemenea, aceștia susțin că divorțul despre care a vorbit Dana a avut loc cu circa 2 luni înainte de a-l anunța public.

Cancan.ro a precizat că nu mele de fată, pe care l-a purtat Dana Grecu înainte de căsătoria cu Bogdan a fost Dana Iosipescu și nu Chera, așa cum se presupunea până în prezent.

Vedeta este într-o nouă căsătorie, acesta fiind noul început despre care anterior menționa Dana Chera.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!