Siropul minunat de cătină care te poate scăpa de boli pentru o iarnă întreagă!

Dacă ne dorim ca sezonul rece să treacă pentru noi fără răceli și alte boli, trebuie să știm cum să ne pregătim corect încă din lunile de toamnă!

În ajutor ne vine siropul de cătină, care este considerat a fi unul miraculos, pentru că ajută foarte mult în creșterea imunității și în combaterea diverselor viroze, răceli, gripă, miopie sau diaree.

Prepararea acestui sirop este foarte simplă, deoarece nu necesită fierbere. Iată de ce vom avea nevoie:

– aproximativ 1 kg de cătină;

– miere de albini.

Pentru început vom spăla foarte bine bobițele de cătină și le vom curăța apoi le vom toca cu ajutorul mașinii de tocat. După care vom avea nevoie de o bucată de tifon pentru a scurge foarte bine sucul de cătină care este destul de uleios.

Acest suc, pe care l-am obținut trebuie amestecat cu miere de albini. Atenție! Se va folosi aceiași cantitate de miere cât suc am obținut.

Conținutul primit se toarnă în borcane mai mici și se păstrează la loc rece timp de aproximativ 20 de zile, iar în primele 5-7 zile trebuie amestecat din când în când.

Acest amestec de cătină și miere se consumă cel puțin câte o lingură în fiecare dimineață, înainte de micul dejun. Se poate adăuga și în ceai sau pur și simplu se poate consuma mai des.

Încearcă acest remediu și vei observa efectele sale în sezonul rece! Nu vei mai răci atât de ușor!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!