Sfecla, un remediu naturist pentru îmbunătățirea vederii și curățarea colonului.

Sfecla are o mulțime de beneficii pentru sănătate și în primul rând îmbunătățește vederea și curăță colonul de toxine.

Elementele și mineralele care le conține sfecla roșie, combat multe boli și previn îmbătrânirea. Leguma se recomandă să fie consumată crudă sau sub forma de suc. Se combină perfect cu mâncărurile bogate în carbohidrați.

Din sfeclă se pot prepara tot felul de salate. Aceasta conține tot complexul de vitamine B, magneziu, mangan, fier și potaziu.

Sucul de morcov și sfeclă consumat regulat, îmbunătățește circulația sângelui și previne hipertensiunea arterială.

Consumul de suc de sfeclă, te revigorează și te încarcă cu energie. Datorită conținutului ridicat de magneziu, ajută la regenerarea celulelor.

Sfecla detoxifică organismul. Nutriționiștii susțin că atunci când sfecla este consumată împreună cu mâncăruri bogate în carbohidrați digerarea are loc mai ușor.

Pentru copii sfecla este foarte recomandată și părinții ar trebui să știe că bolile de ochi pot fi prevenite dacă în alimentația copilului se v-a introduce sfecla.

În special, sfecla are un mare beneficiu când merge vorba de eliminarea toxinelor din ficat și din colon. Încă o proprietate a sfeclei este aceia că ea își păstrează substanțele nutritive indiferent de felul în care este gătită.

Sistemul imunitar devine mai puternic și cantitatea de globule roșii crește după consumul de sfeclă. Un impact la fel de benefic este asupra mușchilor și nervilor.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!