“Cam așa este, da!” Iată semnele unei relații pe sfârșite relatate de Bianca Drăgușanu!

Prezentatoarea TV, Bianca Drăgușanu a venit cu o idee interesantă dar totodată tristă pentru publicul larg.

Bianca afirmă că o mare majoritate din persoanele care sunt active și pozitive în mediul online, nu sunt chiar așa în realitate, ba chiar sunt anume antipodul acestora.

Odată cu această afirmație, Bianca a fost criticată și discutată de persoanele din presă, aceștia speculează că relația ei cu Victor, nu mai este așa cum a fost odată și că în curând cuplul se va despărți.

Bianca a explicat că atunci când vezi pe contul persoanelor un exces de emoji-uri, zeci de poze în doar câteva zile, o sumedenie de postări, piese etc., înseamnă că persoana dată nu are parte, de fapt, în realitate de afecțiune, iubire și cu siguranță nu-și trăiește din plin sau cel puțin așa cum și-ar dori viața:

„Ai deschis Facebook-ul și acolo ai găsit tot! De la pozele cu toate cafenelele, la farfuriile cu mâncare, paharele cu băutură… Ce vreau eu, de fapt, să zic este că tot cea ce apare acolo este total greșit…Cu cât mai multe inimi pe conturile de socializare cu atât e mai goală viața.”

Așadar, presa modernă a făcut o concluzie foarte interesantă.

Așa cum Bianca postează foarte multe hash-taguri, inimioare, poze în care își dezvăluie viața personală, pe paginile de socializare, este posibil ca să se fi întâmplat ceva cu viața ei personală.

Această teorie, ne pune pe gânduri pe toți noi. Oare totul e bine în relația Biancăi cu Victor sau iarăși viața îi pune la încercare, rămâne de văzut.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!