Se pregătea să meargă la balul de absolvire, dar când a văzut-o bunica cum era îmbrăcată și-a pus mâinile la ochi și a început să plângă. Acest detaliu a lăsat-o fără cuvinte.

De multe ori în viață, ne aducem aminte cum am petrecut balul de absolvire a liceului. A fost o petrecere de neuitat alături de prietenii și colegi cu care am împărțit multe amintiri frumoase. Și încă ceva special este ținuta care ai purtat-o la acel eveniment special.

Cassie este o absolventă care s-a pregătit mult pentru acest eveniment, dar și bunica ei Dottie era foarte emoționată pentru nepoata ei. Era un moment special și pentru ea.

Înainte cu câteva momente de a pleca la bal, bunica și-a văzut nepoata, atunci a început să plângă.

Fata dorea să poarte ceva special în acea zi dar nu s-a gândit că o va vedea așa.  Nepoata era îmbrăcată în acea rochie în care a fost îmbrăcată bunica la balul de absolvire în anul ’50.

Ea a primit această rochie de la bunica ei când era mică, care se gândea că o va lua la joacă sau își va îmbrăca păpușile.

În imagine este surprinsă reacția bunicii care a emoționat tot internetul.

A fost o surpriză plăcută să vadă cât de mult Cassie prețuiește cadoul ei. Mai ales că a hotărât să o poarte la așa eveniment special.

Tu ce amintire ai de la bunica ta?

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!