Scapă de kilogramele în plus datorate retenției de apă din organism cu ajutorul acestui elixir din pătrunjel!

Retenția de apă, sau cum mai e numită și edem, este acumularea în exces a lichidului seros în țesuturile organelor. Până și persoanele cu o sănătate de invidiat pot avea probleme în menținerea unei greutăți corporale stabile cauzate de edem.

Pentru a lupta cu acest fenomen, se poate apela cu ușurință la alimentele naturale care sunt diuretice prin excelență. Unul dintre aceste alimente este pătrunjelul.

Principalul efect benefic al pătrunjelului se datorează proprietăților sale diuretice, care stimulând frecvența micțiunilor permite eliminarea toxinelor din organism. Mai mult, pătrunjelul este bogat în calciu și antioxidanți.

Pentru a trece o cură de pătrunjel cu scopul de a scăpa de apa acumulată în țesuturi, se bea câte un pahar de suc din rădăcină de pătrunjel timp de minim trei săptămâni.

Acest suc poate fi preparat în modul următor: se spală rădăcinile de pătrunjel și se toacă fie manual, fie prin mașina de tocat. Pasta care s-a format se strecoară printr-un tifon cât mai dens până se obține un lichid foarte limpede. Se adaugă suc de morcov proaspăt stors, în proporție de 1 la 3.

Sucul rezultat trebuie consumat în termen de 30 de minute de la preparare, deoarece se oxidează și își pierde foarte repede din proprietăți.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!