SCANDALOS!!! Dr. Fata recunoaște: „am falsificat analizele pacienților de cancer pentru a vinde chimioterapii toxice „

În ultimul timp medicii oncologi devin tot mai impostori, în loc să te trateze ei mai repede te omoară.

Un oncolog renumit din SUA Dr. Fata a recunoscut la judecată că diagnostica cu cancer oameni perfect sănătoși și le dădea medicamente pentru câștigul lui propriu.

Doctorul a fost cercetat pentru fraudare de 35 milioane de doloari în cârdășie cu pasoane de la Centrele de Hematologie si Oncologie din Michigan.

Medicul „avea grijă” de 1200 de pacienți pentru care cerea de la Medicare 150 de milioane de dolari.

Ca și alți colegi doctorul intimida pacienții făcându-i să plătească sumeenorme pentru chimioterapii, pentru a factura în contul Medicare sume colosale și a elibera medicamente toxice.

Alt caz a fost când o femeie a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea unei tumori cancerogene, ca mai apoi să afle că era perfect sănătoasă. Plus la asta femeia a mai fost impusă de doctor să se expună la substanțe toxice. Când l-a întrebat pe escroc la ce i-au mai folosit chimioterapiile, răspunsul lui a fost: “functioneaza pe post de masura „preventiva” impotriva cancerului.”.

Trebuie să fim foarte atenți!!!

Femeile fiind mai emotive cad mai repede pradă acestor vraci, de exemplu o simplă mamografie falsificată ne poate face să consumăm substanțe toxice.
Dacă pe 5 femei mamografiile le salvează viața, altor 10 pot să le distrugă.

Pentru a ascunde aceste lucruri cauza deceselor se pun pe seama cancerului iar chimio terapiile nici nu sunt menționate, acestea din urmă aducând sume colosale în buzunarul medicului.

Ca doctorul Fata mai sunt mii în întreaga lume care ne otrăvesc pe banii proprii.

Numărul victimelor din contul industriei cancerului este net superior chiar si celor atribuibile actelor de terorism si războaielor!
Fii rezervat și prudent când mergi la un medic oncolog, Sub masca sa de doctor se poate ascunde un escroc!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!