Sănătatea și colesterolul din sânge! Noile schimbări UIMITOARE care sunt anunțate la nivel global!

Cu toții cunoaștem faptul că Dietary Guidelines Advisory Committee din Statele Unite ale Americii sau mai bine zis, Comisia de Recomandări Dietetice, efectuează un raport la fiecare cinci ani.

Acest raport conține mai multe informații și recomandări de sănătate și nutriție.

Aceste rapoarte influențează extrem de mult toate recomandările ulterioare ale medicilor și ale specialiștilor în nutriție, alimentația în grădinițe și școli, producția de alimente și compoziția sa în mai multe companii.

În ultima publicare a acestor rapoarte, în anul 2015, a fost conținută o informație care a dat peste cap toate teoriile anterioare asupra colesterolului și factorilor care duc spre mărirea acestuia.

Până acum, toate liniile dietetice recomandau o limită de consum a colesterolului a mai puțin de 300 mg pe zi.

Acum însă, în noile rapoarte este stipulată o nouă dovadă prin care se demonstrează că nivelul colesterolului nu este deloc afectat de consumul acestuia  de către persoane prin diferite alimente.

Deci, în concluzie reiese că putem consuma oricât colesterol am dori, care se regăsește în alimente, pentru că acesta nu dăunează sub nici o formă și nu are legătură cu colesterolul din sângele nostru.

Pentru ca să minimizăm riscul de creștere a colesterolului în sânge ar trebui să avem grijă de sănătatea noastră prin alimentarea sănătoasă, prin sport și activitate cât mai multă!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!